hammarotrolling.se

Trollingfiske & charter på Vänern

Ett revanschmöte på sjön

| 2 kommentarer

Jag hade i dag min stamgäst Per, i båten. Han bor i Malung och har fram till nu fiskat tio dagar med mig på fiske efter Gädda, Gös, Öring och Lax. Gädd- och Gösfiske har gått bra men fiske efter Lax och Öring har gått mindre bra. Vi har funderat om det vilar någon slags förbannelse över detta. I dag fixade vi Laxproblematiken och nu återstår att fixa Öringarna. Vädret var närmast perfekt för fiske, med mulet, lugna vindar och senare regn.

Vi fick tre Laxar och en Gädda. Största fiskar var en Gädda på 102 cm och en Lax på 78 cm. Nästa gång satsar vi på Öring.

Ett stort tack för en mycket trevlig dag på sjön och välkommen åter.

2 kommentarer

  1. startade min resa tidigt denna morgon 04.30 har ca 18 mil till Hammarö .vi gick ut på Vänern strax före gryningen,samtliga beten i sjön vid 08.15 . Första fisk i båten Gädda på 102 cm ca 40 minuter senare ropar Peter att vi har fisk på igen spänningen stiger vad drillar jag denna gång ,efter bra samarbete så landar vi den första Laxen 4.52 kg.
    Resan på sjön går vidare blir eftermiddag och Peter får en ide vi och visar på sjökortet vad han tänkt , en stund senare napp igen och vi landar dagens andra lax som vägde 5.72 kg .
    Tack Peter hade en underbar dag på sjön med ett gott slut, resan hem gick lätt och smidigt efter en toppen dag.
    M.v.h Per

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.