hammarotrolling.se

Trollingfiske & charter på Vänern

Nyheter

Lunch-/middagspaket erbjuds mina gäster from 2015-04-01 för 100 kr/person

IMG_20150414_102431

Detta består av ett pitabröd med rikligt av varmrökt lax, romsås, sallad, tomat och gurka. Dryck 33 cl(Loka, motsv.), kaffe och en laxbakelse ingår. Laxpitan levereras av Lillängshamnens Fiskrökeri och är laktosfri. Paketet beställs vid bokning av fisketuren eller senast dagen före avfärd.

Betalning med betalkort direkt vid sjön

 

chip-pin

Jag har nu provat ett system som heter iZettle och består av en app i mobilen och en kortterminal. Den tar alla ledande kort som tex. Visa och Mastercard och även American Express. Det fungerar alldeles utmärkt och är ett mycket säkert system. I systemet ingår att kvitto erhålls om kundens e-mail adress anges. Kvittot skickas då till e-mailadressen. På kvittot finns en knapp med detaljerat kvitto och då erhålls alla uppgifter som tex. org.nummer, moms, företagets adress m.m. Systemet är prövat med kunder från Spanien, Finland, Norge, Tyskland, USA och givetvis Sverige. Enda begränsningen är att tillgång till internet erfordras. Normalt är detta inget problem med en 4G-telefon. De goda erfarenheterna gör, att jag rekommenderar mina kunder att betala med betalkort, i stället för med kontanter.

 

Utökat samarbete mellan Hammarö Trolling och Lillängshamnens Fiskrökeri

 

Vi kommer , efter att ha prövat detta under några veckor, att kunna erbjuda följande service till mina gäster: All lax och öring som tas upp på mina fisketurer kommer att kunna lämnas in till fiskrökeriet och där fileas, benryckas, marineras, rökas och vakuumpackas. Sedan hämtar kunden fisken på rökeriets butik. Denna tjänst erbjuds helt kostnadsfritt. Tjänsten erbjuds året runt, utom de två sista veckorna före jul.Vår förhoppning är, att detta skall göra mina fisketurer än mer attraktiva och även marknadsföra Lillängshamnens Fiskrökeris goda produkter.

Peter Wiklund

Andreas Fransson