hammarotrolling.se

Trollingfiske & charter på Vänern

Bokning

peterVälkommen till Hammarö Trolling: Jag erbjuder mina gäster trollingfiske med en mycket erfaren fiskeguide i norra Vänern efter Lax, Öring, Gös och Gädda. Båt och utrustning är i toppklass för att ni skall få en trevlig och säker upplevelse på sjön! Jag innehar F-skattsedel, fartygsbefäl klass VIII-utb., högfartscert.(mer än 35 knop) samt övriga intyg och försäkringar som erfordras för att jobba som fiskeguide. Båten tar en till fyra fiskande gäster.

Jag utgår från Lillängshamnen på Skoghall, som hemma hamn, men fisket bestämmer och därför använder jag även ramperna i Kristinehamn, Grums och Åmål. När det gäller Lax och Öring så är bästa säsongen mellan Oktober-Juni. På sommaren(Juli, augusti och september) flyttar jag fisket till Glafsfjorden(Klässbols båthamn) och fiskar där främst efter Gädda, Gös och Asp. Sommartrolling efter Lax och Öring på Vänern är möjligt, men då får man gå längre ut och fiska djupare.

Bokning: Mail peter@hammarotrolling.se eller telefon: 070-3462043.
Bokningen är preliminär pga. vädret (max 8 sek/m i medelvind) eller ändrade förhållanden. 3-5 dagar innan aktuell fiskedag finns en rel. säker väderprognos och då kan bokningen låsas.

Säkerhet: Båten är utrustad med ekolod, GPS, telefon, nödraketer, VHF-radio samt flytoveraller eller räddningsvästar beroende på vattentemperatur och årstid. Atlanticas fiskeguideförsäkring som inkl. ansvars- och olycksfallsförsäkring även för mina gäster.

Fångstgaranti: (Lax, öring och gös) Om inte någon fisk fångas erbjuds en ny tur till reducerat pris.

Fiskeutrustning: Komplett fiskeutrustning ingår

Heldagstur, Vänern(ca 8 tim ) erbjuds till en total kostnad av 4900 kr för båten(inkl. moms)(Max fyra gäster) ( Gäller tre-fyra personer) För två personer är priset 3900 kr. För en person är priset 2900 kr.

Halvdagstur, Vänern( ca 4 tim ) erbjuds till en total kostnad av 3400 kr för båten(inkl. moms)(Max fyra gäster)  (Gäller tre-fyra personer) För två personer är priset 2900 kr. För en person är priset 2400 kr.

Annat fiske: Trollingfiske efter Gös, Gädda och Asp på Glafsfjorden, heldag 8 tim till en total kostnad av 3900 kr för båten(inkl. moms)(Max fyra gäster)

Presentkort: Kan köpas för en hel- eller halvdagsfiske. (2400 kr/för en person resp. 1900 kr/för en person) Tidpunkt för genomförande görs sedan upp med den som uppvaktats.(Presentkortet gäller i ett år)