hammarotrolling.se

Trollingfiske & charter på Vänern

Nyheter

Lunch-/middagspaket erbjuds mina gäster from 2021-10-01 för 120 kr/person

IMG_20150414_102431

Detta består av en baguette med rökt lax, romsås och sallad. Dryck 33 cl(Loka, motsv.) och kaffe. Baguetten levereras av Lillängshamnens Fiskrökeri och är laktosfri. Paketet beställs vid bokning av fisketuren eller senast dagen före avfärd.

Betalning med betalkort direkt vid sjön

 

chip-pin

Jag har nu provat ett system som heter iZettle och består av en app i mobilen och en kortterminal. Den tar alla ledande kort som tex. Visa och Mastercard och även American Express. Det fungerar alldeles utmärkt och är ett mycket säkert system. I systemet ingår att kvitto erhålls om kundens e-mail adress anges. Kvittot skickas då till e-mailadressen. På kvittot finns en knapp med detaljerat kvitto och då erhålls alla uppgifter som tex. org.nummer, moms, företagets adress m.m. Systemet är prövat med kunder från Spanien, Finland, Norge, Tyskland, USA och givetvis Sverige. Enda begränsningen är att tillgång till internet erfordras. Normalt är detta inget problem med en 4G-telefon. De goda erfarenheterna gör, att jag rekommenderar mina kunder att betala med betalkort, i stället för med kontanter.

Utökat samarbete mellan Hammarö Trolling och Lillängshamnens Fiskrökeri

5 oktober 2021

Pga. att Lillängshamnens Fiskrökeri, flyttar sin produktion av rökt fisk till nya lokaler på Örsholmen i Karlstad, kommer servicen med rökning av fisk till mina gäster, att upphöra from ovanstående datum.

Peter Wiklund